„КОРАКОМ ДО ЗДРАВЉА“ – ЗАГАЈИЧКА БРДА – 9.10.2016.

slide1Поштовани,
Почела је нова школска година 2016/2017. ПК Балкан наставља промоцију планинарства са најмлађима, под називом „КОРАКОМ ДО ЗДРАВЉА“. Циљ нам је да што више деце изведемо у природу. Боравак у природи је целодневни, дужина пешачења је од 8 до 15 км.
О деци брину водичи, учитељи и стручна лица из клуба. Свако дете мора имати мали ранац у којем носи воду, два сендвича, слаткиш и воћку.  Клуб обезбеђује за све учеснике слаткиш и воће које долимо на паузи.
Како треба да обучете детету за пешачење: ципеле, патике или чизме у којима дете може пешачити Обавезан део одеће кабаница, капа, рукавице, дуксерица (доњи део дугачак, горњи део слојевито облачење). Одећа може бити стара, омогућимо деци да уживају у природи :-). Деци у посебну кесу или торбу обавезно спакујте пресвлаку: патике, чарапе, гаће, мајицу, доњи део тренерке и дуксерицу (кеса остаје у аутобусу).
Полазак из Београда за све планиране акције је у 7:00  ујутру, повратак до 20:00 часова.  Акције се организују највише 150 км удаљености од Београда у једном правцу.
Више информација о следећој акцији Делиблатска пешчара – Загајичка брда прочитајте у програму испод.
У колико одлучите да проведете дан са нама контактирајте нас меилом или телефоном. Хвала 🙂

ПРОГРАМ АКЦИЈЕ

zagajicka-brda-program