Rezultati PSK Balkan u TLS i TLV 2018.

TRI ZLATA I JEDNA BRONZA U TREKING SEZONI 2018!

Uspešna treking sezona za PSK Balkan u Treking ligama Srbije i Vojvodine

U subotu, 20. oktobra 2018, završena je još jedna takmičarska sezona u planinskom trekingu Planinarskog saveza Srbije. Treking tim PSK Balkan ostvario je više nego zapažene rezultate u Treking ligi Vojvodine i Treking ligi Srbije.



Osvojili smo zlatnu medalju u ekipnom takmičenju u Treking ligi Vojvodine, pre svega zahvaljujući odličnim rezultatima Bojana Đačića koji je ujedno i pojedinačni pobednik TLV za 2018. Čestitamo Bojanu na izuzetnom zalaganju tokom cele sezone, kao i svim ostalim takmičarima koji su doprineli odličnom klupskom rezultatu.



U ekipnom takmičenju u Treking ligi Srbije osvojili smo treće mesto i bronzanu medalju u izuzetno jakoj konkurenciji ove godine. Šampionsku titulu je potpuno zasluženo osvojila ekipa PEK Gora iz Kragujevca i ovom prilikom im čestitamo na tom uspehu. Još jedno zlato za PSK Balkan doneo je odlični Ratko Maksimović, koji je potvrdio status neprikosnovenog lidera Treking lige Srbije iako je poslednja 3 kola trčao uz povredu koja mu je značajno otežavala takmičenje.



Još jedna sezona druženja, boravka u prirodi i sportskog nadmetanja je iza nas. Hvala svima koji su uzeli učešće. Nastavljamo i sledeće godine!

Bravo Vesna, Dušane, Majo, Biljana, Danilo, Gorane, Dejane, Jelena, Mila, Dušanka, Miloše…